OPLEIDING

2016

De opleiding kan, in overleg, op elk gewenst moment van start gaan. Wil je meer leren over kleur en het vak van kleur-en stijladviseuse? Er zijn drie, afzonderlijk te volgen, modules: kleuranalyse, starten eigen bedrijf en stijlanalyse. De modules kleur en stijl zijn ideaal voor verkoopsters, kledingadviseuses, kapsters, schoonheidsspecialistes of 'gewoon' als liefhebber van kleur en stijl. Wil je als groep (een gedeelte van) de module volgen dan is dat ook mogelijk.

Na het behalen van de certificaten kun je als zelfstandig kleur- en/of stijladviseuse aan de slag. Bij de module KLEUR is de kleurtheorie van Joh. Itten het uitgangspunt. Je leert tijdens de lesdagen o.a. de diverse kleurtypen te benoemen. Met de module STIJL leer je figuurverhoudingen analyseren en hoe je de kledingstijlen (o.a. klassiek, romantisch, excentriek, sportief) kunt herkennen en qua kleur en stijl toepassen. Tijdens de module 'starten eigen bedrijf' leer je wat jij nodig hebt om een eigen praktijk op te zetten. Wil je meer weten, ik informeer je graag.
m. 06 18067423 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

 

 

NUANCE


kleur- en stijladvies Zwolle
... omdat kleur meer is


M 06 18 06 74 23
E info@nuance-kleuradvies.nl