KLEURADVIES

'Kleuren zijn ons niet geschonken om de natuur na te bootsen,
maar om ons gevoel ermee uit te drukken'
Henri Matisse (1869 - 1954), kunstschilder

Kleur beïnvloedt je uiterlijk, wees je bewust van je uitstraling.

Als de kleur van de kleding die je draagt bij je past ervaren we dat als harmonie. Is er geen harmonie dan kan het zijn dat je er moe en grauw uitziet.
Tijdens een kleuradvies analyseren we jouw kleuren: haar/ogen/huid. Deze combinatie is voor ieder mens uniek! Het maakt niet uit of je grijs haar hebt of dat je huid gekleurd is door de zon, ieders huid-en haartype verkleurt op zijn eigen natuurlijke manier.
Ik leer je jouw persoonlijke kleuren in harmonie te brengen met de kleuren van je kleding zodat je er perfect uitziet. We kijken, met behulp van gekleurde lappen in verschillende tinten welke invloed kleur heeft op je uiterlijk. We laten kleuren zien die voor jou succesvol zijn voor een feest, een sollicitatiegesprek of presentatie of welke gelegenheid ook. Elke kleur heeft zijn eigen uitstraling. 
Bij het kleuradvies past een persoonlijk kleurenpalet met daarin stukjes stof van jouw kleuren. Gekozen is voor stof i.p.v. papier omdat stof perfect aansluit bij kleding. Als je het leuk vindt maak ik na afloop een foto van jou in je mooiste kleuren (gratis).

 

 

 

 

NUANCE


kleur- en stijladvies Zwolle
... omdat kleur meer is


M 06 18 06 74 23
E info@nuance-kleuradvies.nl

 

 

 

 


Lid van de Vereniging voor Image Professionals